Back Stabber

                                     

 Hai,Assalamulaikum,korang nak tahu kenape amy buat tajuk macam tuh?selalu nye ayat back stabber nie merjuk kepada orang yang tikam kita dari belakangkan?*kalau amy salah betolkan*,okay,erm selalu back stabber nie antara kawan kawan kita jugak kan?ye lah bila dah pentingkan diri sangat sampai sanggup khianati kawan sendiri,hmm benda tuh happen kan amy sekarang,korang banyangkan lah,kawan rapat korang sendiri buat korang macam nie,amy selalu lepak ngan dia nie dekat sekolah,kalau cekgu tak masuk dalam kelas,kadang kadang amt lepak ngan dia,dia tau lah crush amy sapa sebab kebanyakkan benda yang amy rasa amy cerita kat dia,tapi tak sangka lah pulak dia sanggup suka dekat crush amy jugak.

 Lagi menyakitkan hati kan,amy tanya lah dia,betol ke yang dia suka crush amy tuh,just tanya je pon,bukan nya nak marah,tapi hari tuh dia cakap tak,nie tiba tiba dapat tau,dia suka crush amy,kira nya dia menipu lah kan dalam hal nie,sakit hati,allah saja yang tahu,kadang kadang rasa nak nanges pun ada bila dapat kawan setan macam nie,rase menyesal pulak kawan ngan dia,so start hari nie,amy ingat dah tak nak cerita apa apa dah dekat dia,harap muka je baik tapi penipu rupanya,sekarang nie amy dah tak nak percayakan SEMUA sesetengah  kawan kawan amy,see sebab seorang,yang lain pun kene tempias,tapi macam kawan yang lain tuh takde lah sampai amy nak boikot dorang.

            Cuma,"betina" yang sorang ni je amy boikot.Satu je lah amy nak cakap,orang kalau amy dah tak percay dengan dia, 98% layanan amy dekat dia tak ikhlas dan 1% amy akan buat endah tak endah je dengan orang tuh dan lagi 1% amy akan dendam dengan orang tuh.Okay lah Bye,Maaf Kalau Entry nie Ade bahasa kurang hajar sebab amy dah marah sangat nie.

Akhirnya terlepas jugak benda nie,amy tak tau nak cerita kat siapa,so amy luahkan dekat blog.



SHINCAN SUKA ACTION KAMEN SUDAH BACA SILA KOMEN

5 comments:

sarah iryna said...

aimi, siapa weih?

Wife Ricky! said...

antara kawan kta jugak ^^

Azriff Aziz said...

jangan terlampau baik dengan kawan :)

Wife Ricky! said...
This comment has been removed by the author.
Wife Ricky! said...

Azriff:okay,tapi memang dah nak percayakan kawan sangat dah bila banda nie berlaku