Final Exam punya Cerita~Wish me luck okay!

     Assalamualikum,hai,good morning,wohooo tak pernah amy update blog pagi pagi buta macam nie,selalu nya update blog malam malam,dah la malam tadi tidur lambat,sedar sedar pukul 7 dah ke ne bangon,mula mula fikir lepas solat subuh nak sambong tidur,lepas tuh bila dah sidai kain,pergi beli sarapan semua,teros tak jadi tidur automatik rasa ngantok tuh dah hilang bila melantak sarapan tadi.
   
     Nak tahu kenapa kita tidur lambat malam tadi?alah malam tadi buat lakaran exam seni,dalam bayangan cantik je gambar tuh,tapi bila dah lukis Ya Allah hanya tuhan saja yang tahu betapa buruk nya lukisan tuh,lukisan tuh jadi macam budak budak punya lukisan,itu baru lukis dekat rumah,belom lagi lukis dekat sekolah,ni baru exam seni dah susah ya amat,belom lagi exam yang lain tak tahu lah betapa susah nya.

     Tapi kan,amy  nie exam exam pon bukan baca buku pon *saya mengaku okay*,lagi gempak semalam lagi lah,pergi bookworm nak beli barang untuk exam seni paper 2,lepas tuh masuk je bookworm banyak lah jumpa budak sekolah amy beli barang kat situ,amy tengok dorang semua beli water colour lah crayon  lah,lepas tuh,ade lah beli buku rujukan lah, *memang lah beli buku dah nama kedai buku,my fault*  yang amy pulak masuk situ,ambil barang nak buat seni lepas tuh bukan nya beli buku rujukan amy pergi kat rak lain.

    kata sebenarnya amy pergi rak majalah sebab kat majalah Hai bulan nie ade BigBang wohoooo!lepas tuh amy teros beli majalah tuh,lepas tuh masa nak keluar dari kedai tuh,amy nampak ade komik baru,ha amy pon beli lah *hantu komik*,sedar sedar nak dekat 20 ringgit spend kat situ! OMG*pembaziran!!!!* huhhh lepas nie nak kene simpan balik duit.Sebelum amy nak stop writing,amy harap,korang wish me luck exam okay!hahaha okay bye bye!

SHINCAN SUKA ACTION KAMEN SUDAH BACA SILA KOMEN

2 comments:

aini shahroni said...

blogwalking...
comeynyew lagu nie..
^____^

http://nurainishahroni.blogspot.com/

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang sini nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html