Aku..In Love??????????!!!!!!


                                                   *macam ni lah mata aku start kene love sick*

 Holla guys,ops assalamualaikum,korang nak tau?2-3 hari nie aku berjangkit love sick lahh,Ohh My Godd!! ootoke?nak tahu cerita dia?okay macam ni,time hari isnin minggu ni,waktu balik sekolah aku teman liya balik sekolah,then masa tunggu liya pergi beli aku diri dekat tiang lampu,then masa aku dok melanggut dekat tiang lampu tuh 'dia' dengan kawan dia jalan depan aku,then dia stop,aku ingatkan dia nak buat ape,then dia hulur tangan and say "jom balik",aku time tuh otak bluurrr,so aku cakap je ah,tak nak,hee,mule mule aku nak sambot tangan dia,tapi aku pikir,malu ahhh,bile dah jalan an *aku balik jalan kaki ramai ramai dengan kawan aku*,liya cakap,aku rugi,sebab dia cakap tangan dia dalam poket kalau dekat luar dah lama dia samput tangan 'dia' ,then semalam,dia pergi beli,aku pon teman kan liya *liya ni selalu beli kat luar*then aku diri kat tepi jalan,dia pusing ,dia tenung aku jap,then dia buat buat tembak aku,aku gelak jer,hah lupe nak cerita time hari rabu punyer,time tuh masa khb,then kiteorang diberi kertas untuk tulis jawapan,then elok aku nak ambik kertas time dekat depan ,kertas pon abis,frust tahu?!aku tanye amir"amir kertas mane?aku tak dapat lahh",kebetulan pulak time tuh dia dok berdiri sebelah aku then dia cakap"aimi kongsi kertas ngan aku eh",aku pon okay je lah,then bile kertas dah kerat empat,aku pon pergi lah dekat dia,time aku pass kertas tuh,jari dia dengan jari aku lagi sikit nak bersentuh*sebenarnye dah sentuh sikit*,aku teros tarik tangan aku cepat cepat,dia pon pandang jea,and then,perkara yang berlaku hari ni,masa baru datang sekolah tuh,aku pergi merayap kat keliling sekolah sorang sorang then masa dekat hallways,aku dari kiri dia dari library dengan kawan dia,dia tengor aku then senyum,aku pon senyum je lah,kang tak senyum dia kate aku sombong pulak,kang tak pasal pasal melepas,haha.hah!tadi masa ** aku duduk dekat ** then aku terpandang dia,dia pon pandang aku time tuh ,then mula mula dia senyum,kali kedua aku terpandang dia,dia boleh pulak main mata + buat muka comel!owwww melting tahu aku time tuh?,then tadi masa balik,seperti biasa aku teman liya pergi beli *tiap tiap hari kene teman liya*then,aku nampak dia dok cakap dengan kawan kawan dia dalam kelompok,then masa aku nak lintas jalan tuh,dia jalan,ceyh konon konon nak lintas jugak l;ah tuh,dia berdiri sebelah aku,then aku tanye lah esok datang sekolah ke tak? sebab time hari sabtu esok ade sekolah ganti,lepas tuh time mula mula aku cakap dia pandang tapi tak dengar,.so aku pon dekat lah sikitngan dia ,aku tanye lah soalan yang sama,time aku tanya tuh,kawan kawan dia yang dalam kelompok yg aku rase nak dekat 20 orang ce gitu semua pandang,dalam hati aku cakap *ape masalah kawan kawan dia nie?*,then bile dah jalan semua,liya cakap kat aku"aimi,kau dengar tak ape kawan kawan ** cakap?",aku cakap"tak aku tak dengar,aku tengah sembang ngan dia,mane aku nak dengar",then liya cakap,"kawan kawan dia cakap, wahhh ** dah ade awek",aku pon gelak jer lah,tapi aku tak tahu lah ape reaksi dia an sebab time kawan kawan dia cakap tuh,aku dah ade kat seberang jalan,then masa hari ape entah,dia tertingal bas,masa balik tuh,aku aina,liya ekin,billa,main keretapi,dia ikot dari belakang dengan kawan dia,then masa nak seberang jalan besar,dia diri sebelah aku,dia cakap"aimi kenape tak pimpim tangan aku sekali?"aku gelak je lah,okay lah nak stop byebye!.


*ni pulak reaction aku bile aku jumpa dia*
                        

SHINCAN SUKA ACTION KAMEN SUDAH BACA SILA KOMEN

1 comment:

Jody Furqon Sanjaya said...

assalamualaikum blogger! saya blogger Indonesia :D bolehkah saya meminta tolong agar http://punyahape.blogspot.com/ difollow hehe :D