Jeles ke kak?



        Holla! hai korang,dah lama amy tak update blog,dah berhabuk dah rasenye*fuhhh fuhhh*tiup habuk,korang tengok tajok amy?macam nie,amy nak cerita ade lah seorang blogger nie,jeles ngan kawan amy sebab kawan amy banyak followers,nak tengok ape blogger tuh buat?die kutuk kawan amy nie dekat blog die,amy nak tanye korang,as a blogger,patut ke korang jeles dengan blogger yang lain just sebab blogger yang lain tuh banyak followers then korang kutuk bloggers tuh kat blog korang?tak patut kan?macam budak budak jea lah,lagi satu amy nak nasihatkan sikit dekat blogger yang mengutuk kawan amy tuh "tolong lah jangan irihati dengan kejayaan orang lain,sbelum ni pon awak tuh lebih banyak followers dari kawan amy,but,ade ke kawan amy tuh kutuk awak kat blog dia?takde kan?so tak payah lah nak cari gaduh,kite semua dah la satu sekolah,sebaya pulak tuh tak malu ke nak gaduh sebab benda remeh temeh macam tuh?haishhh awak duduk kelas depan kan?so patut nye pikir tuh pandai lah sikit,jangan kat sekolah nak berlagak pandai je tapi kat blog IQ gred E!lagi satu,awak tuh dok komen ckap blog kawan saya tuh buat GA ,segmen or watever die tak kasi hadiah,awak kalau tak tau cerita yang sebenar tak payah nak buat spekulasi murah boleh tak?waste time!untuk pengatahuan awak,kawan saya tuh sendiri dah cakap kan,kepada pemenang segmen segmen yang telah dia buat tuh,sila tuntut hadiah mengikut masa yang diberikan,so pemenang segmen segmen tuh pon kene lah bagi respon.awak tuh kene pikir sikit blogger blogger yang buat segmen segmen macam gitu tuh,tak semestinya lepas je segmen tuh abis dorang free *i mean boleh bersenang lenang*,tak semestinya macam tuh,blogger pon manusia jugak,dorang pon ade kerja nak kena buat selain handle blog dorang ade life sendiri yang perlu diuruskan,so untuk awak awak yang mengutuk blogger yang tak bertangung jawab tuh tak kesah la blogger tuh kawan saya ke ,blogger yang lain ke,harap awak tuh pikir dulu sebelum nak buat entry,kalau awak tuh jeles dengan kejayaan seseorang jangan buat macam nie,kalau dah jeles tuh tingkatlah kan cara balik supaya awak dapat lebih daripada blogger tuh,jangan lah gune jalan bodohh pulak.And lagi satu saya nak tengor jugak,kalau awak tak suke tengok blogger blogger lain buat contest ke,gA ke or watever lahkan,tak payah la join kalau tak suke,kalau dah tak suke sangat dengan blogger tuh senangn senang kau sendiri buang kau punye blog *haa marah dah ni*.haa lepastuh kepada blogger blogger yang ade terjumpa blog blog orang yg mengutuk blogger lain,tegorah dorang supaya jangan buat macam tuh,ini tak korang pon pergi join sekali kutuk blogger lain tuh buat apa?buat dosa kering je.tolonglah yaa,kalau kat sekolah awak tuh pandai sangat sampai orang senyum awak jeling balik kat orang tuh,so kat blog pon mintak lah sangat awak tuh jadi pandai jugak,ohh lupa nak cakap,hari tuh awak ade join jugakkan segmen yang dibuat kawan saya tuh,awak menangkan?dia dah bagi hadiah,so ape yang awak tak puas hati lagi dengan dia? .okay sampai disini sajaa~ sape terase nasib eh,sebab kite hanya tujukan kat segelintir yang berperangai macam ni je,lepas tuh kalau dah insaf sikit cepat cepat lah pergi mintak maaf kat blogger yg korang kutuk tuh,buat nya esok korang mati tak pasal pasal tak sempat nak mintak maaf.



*perkataan awak dalam entry ni merujuk kepada aku perli kau!

SHINCAN SUKA ACTION KAMEN SUDAH BACA SILA KOMEN

4 comments:

enna zackni said...

perghh bapak jahat blogger tu. blog mane tu..? kalau aq dah lame aq bash blog uh

Nur Aimi a.k.a Honey! said...
This comment has been removed by the author.
Wife Ricky! said...

hahaha..aptb!

FaLya said...

manusia,biasa lah tu..