Nak timbang blog??Mai sini kite ajar.




Hola,hai korang,okay tujuan kite buat post nie cost nak tanye,korang dok edit blog tuh,korang tau ke die punye berat?haa?tau?kalau tau tak pe,kalau tak tau,sini kite tunjuk cara nak tengopk berat blog korang,okay !
First korang pergi kat link ni >Klik sini< .
Secong,korang namapk ade kotak putih besar kat situ?okay now masuk kan link blog korang kat situ.
Third,korang tekan lah check.Senang kan?
Jadi tak?kalau Jadi Commen erh,Kalau tak jadi..hmm kite pon tak tau,tapi rasenye jadi.

Okay Bye Bye!


SHINCAN SUKA ACTION KAMEN SUDAH BACA SILA KOMEN

8 comments:

Maisarah Azmi said...

thanks ajarkan

Nur Aimi a.k.a Honey! said...

ouh..sama-sama :)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Nur Aimi a.k.a Honey! said...

haiii..terima kasih sebab follow ye..sy akan foollow awk blik..wasalam!

Ana Farhana said...

haii.. blogwalking here ! i love my blog too :D

Nur Aimi a.k.a Honey! said...

ana:thanks yea sebab sudi singgah :D

Eyra Syahira said...

haha..alhamdulillah,setakat nie,tk ramai merungut blog berat..dh cek hari tu..bwh 100

Nur Aimi a.k.a Honey! said...

eyra:bagos lah kalau mcm tuhh..time kasih ye sebab siinggah!