n0t In My LiSt AnYm0rE



Hai,korang nak tau tak kenapa kite buat tajuk not in my list anymore,okay kite nak cerite nie,ade seorang budak perempuan niyh,dia nie dulu kawan kita but starting from today she is not in my friend list anymore nak tahu sebab apa dia ni tak patut digelar kawan?okay macam ni,mula mula dulu kan dia rapat sangat dengan kite but dia ni suke menyibuk kita couple dengan siap,kita kawan dengan siapa,tapi satu jer lah pengajaran yang kita dapat bila kawan dengan dia nie,jangan mudah percayakan kawan,dia nie kan,semua pakwe pakwe kawan dia die nak rampas tapi kat belom lagi maybe sebab bile dia mintak no fone pakwe kite kite x bagi,macam kawan kawan kite yang laen,dorang,that why pakwe kite kene rampas,so untuk mengelakkan pakwe kite kene rampas,dia nie mesti di keluarkan dari senarai kawan kita,lagi satu yang kita tak suke pasal dia kan,dia ni duri dalam daging,korang paham kan maksud peribahasa tuh.okay time to stop.fullstop!

SHINCAN SUKA ACTION KAMEN SUDAH BACA SILA KOMEN

2 comments:

iema ツ said...

payah kalau orang macam tu ..

emmy honey said...

itu lah pasal iema.