~Hari pertama sekolah~



haa..macam semua dah tahu,hari ni,first day sekolah kan,heee,,amy tak sabar nak pergi sekolah,semangat kot,beg baru,kasut baru,pensil box baru,beg dompet baru,hee nak dikatakan semua nya baru la..and hari ni jugak amy jadi senior untok budak form 2,no bully bully hee..tak sabar nak pergi sekolah,nak jumpa kawan kawan heee rindu nye kat korang,tapi amy rase an cuti bulan 12 kali ni macam sekejap je,pejam celik pejam celik dah bulan satu balik

ok la amy harap korang semua happy dengan new life in new year ,amy hope korang belajar elok elok tambah tambah lagi budak budak yang abmil periksa penting tahun ni.ok la time too stop.FULLSTOP.






maybe kite punye barang tak secantik korang hee..


SHINCAN SUKA ACTION KAMEN SUDAH BACA SILA KOMEN

3 comments:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena dah follow blog sis ..
Jom follow blog Niena semula (!)

Niena ada buat GA , jom join ! Hadiah banyak , 51 hadiah untuk dimenangi (!) =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

iema ツ said...

wah wahh .. cantik kot barang2 dya .. huhu

emmy honey said...

@iema ツ haha thanks dear..tgok la sape yg pilih~ececeh~