Bored Holiday

 




 Assalamualaikum! hai korang!! miss me or not? haha dah lama tak buka blog, sebab kebelakangan ni busy sikit, mesti dah berhabuk blog ni *fuhhh fuuhhh* okay dah bersih. Reason amy buat tajuk Bored Holiday sebab sepanjang cuti sekolah ni tak pergi mana mana pon.Duduk rumah jer, mengadap Laptop tuh je lah. Humm *fikir* nak taip ape lagi eh?Hah! nak bagi tahu,nanti an 25,26 atau 26,27 haribulan December an Amy nak pergi Holiday! Wohooo!! *running around blog while throw confetiti* Alah tapi tak jauh Pergi Port Dickson ngan Mane entah (tak ingat ah lagi satu tempat tuh), Sebelum amy nak stop writing nak tanya ni, kalau amy buat Fanfic kat blog korang nak baca tak? takpon cerita pendek ke?, Tulis Jawapan dekat Komen kayhh! Okay nak stop writing bye bye! *entry paling sikit pernah amy buat*



:O OMG! *nosebleed* 

SHINCAN SUKA ACTION KAMEN SUDAH BACA SILA KOMEN